Tarjouspyyntö

Alihankintakonepaja

Alihankintakonepaja Vammalan Teollisuuspalvelu – 30 vuoden kokemuksella asiakasta kuunnellen!

Vammalan Teollisuuspalvelu Oy on alihankintakonepaja, jolla on monipuoliset palveluvalmiudet. Konekantamme soveltuu mitä erilaisimpiin koneistuksiin sekä muotti- ja erikoistyökaluvalmistukseen.

Valmistamme kappaleita asiakkaan tilausten ja tarpeiden mukaan.

Alihankintakonepaja on erikoistunut

  • Prototyyppeihin ja piensarjoihin
  • Nopeisiin korjaus- ja rakennustöihin
  • Nopeaan suunnittelupalveluun

Toimintamme keskittyy pieneriin ja protokappaleisiin, joita pystymme valmistamaan erittäin joustavasti ja hyvinkin nopeilla aikatauluilla. Korjaus-, rakennus- ja suunnittelutöissä pyrimme aina nopeaan palveluun ja joustavaan aikatauluun.

Suuremmat projektit toteutamme yhteistyöverkostomme kanssa

Meillä on tarvittaessa kapasiteettia myös isoihin projekteihin – käytössämme on toimiva verkosto, joka mahdollistaa suurempienkin projektien toteuttamisen. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta palvelumme on erityisen luotettavaa ja ammattitaitoista.

Vakavaraisena yrityksenä saat meistä luotettavan ja joustavan kumppanin kaikkiin koneistustarpeisiin.

Hoidamme kiireelliset tapaukset nopeasti

Koska olemme pienehkö alihankintakonepaja, on kaikki turhat välivaiheet karsittu meillä pois. Saamme kappaleet nopeasti tuotantoon ja hoidamme kiireelliset tapaukset erittäin nopealla aikataululla.

Toimitusaika riippuu kappaleesta ja asiakkaan tarpeesta. Tarvittaessa kappale valmistuu jopa samana päivänä tai jos kyseessä on suurempi kokonaisuus, saamme kappaleen ainakin työn alle saman tien.

Optinen polttoleikkauskone lyhentää työaikaa

Optinen polttoleikkauskoneemme lyhentää kappaleen työstöaikaa jopa viikolla.

Aihiota ei tarvitse tilata alihankintana ulkopuoliselta toimijalta, vaan pystymme leikkaamaan aihion itse. Tämä nopeuttaa työtä huomattavasti – saamme kappaleen koneistukseen saman tien, kun aihio on leikattu.

Tasohiomakoneemme on Suomen suurimpia

Pystymme tekemään tasaista ja tarkkamittaista tasohiontaa kahdella koneella sekä harvinaisen laajalla työstöalueella. Isomman hiomakoneemme magneettipöytä on kooltaan 3500mm x 800mm, ja kappaleen maksimikorkeus on 800mm.

Vankkaa historiaa ja asiantuntemusta

Alihankintakonepaja Vammalan Teollisuuspalvelu on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan ja alihankintakoneistus on kuulunut palveluumme koko tämän ajan. Pienehkönä perheyrityksenä olemme laadukas, tarkka ja luotettava konepaja, jonka palvelu on nopeaa ja joustavaa.

Palveluita teollisuudelle sekä kone- ja laitevalmistajille

Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueelle lähinnä kone- ja laitevalmistajille sekä kumi- ja metalliteollisuuteen. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme palvelemaan myös suuremmissa projekteissa.

Vahvuutemme ovat lyhyet sarjat, yksittäiskappaleet ja nopeat korjaus-, rakennus- ja suunnittelutyöt. Olemme erikoistuneet tekemään pieniä sarjoja ja palvelemaan asiakasta nopeasti ja joustavasti lyhyellä syklillä.

Palveluita teollisuudelle sekä kone- ja laitevalmistajille

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy