Tarjouspyyntö

Koneistus

Meiltä koneistus nopeasti ja joustavasti!

Pienehkönä konepajana koneistus onnistuu meiltä joustavasti, sillä saamme asiakkaan proto- ja pienerät nopeasti toimitukseen. Monipuolisen konekannan ansiosta myös melko haastavat tuotteet onnistuvat laadukkaasti ja mittatarkasti. Työkalujen, muottien ja koneen osien valmistus erikoismetalleista ja niiden erilaisten pinnoituksien hoitaminen on tuttua.

Koneistuksen erikoisosaamistamme ovat:

  • Kiireelliset projektit
  • Prototyypit ja piensarjat
  • Nopeat korjaukset
  • Työkalujen valmistus

Koneistus -osastomme on erikoistunut palvelemaan prototyyppejä ja pieneriä tarvitsevia asiakkaita. Erityisosaamistamme ovat myös nopeat ja äkkinäiset projektit, korjaukset ja työkalujen valmistus.

Koneistus meiltä helposti – koneistamme kappaleet ja koneen osat

Koneistamme pääasiassa erilaisia kappaleita ja koneen osia erilaisista metalliaihioista, jotka ovat usein esimuotoiltuja. Valmistettavien kappaleiden koko vaihtelee konetyypin mukaan. Tarkemmat vaatimukset näet Konekanta-sivulta.

Koneistus on aina tapauskohtaista. Meiltä löytyy sekä käsikäyttöisiä koneita että ohjelmoitavia työstökoneita.

Sorvaus ja jyrsintä

Koneiden osat ja kappaleet valmistetaan pääosin erilaisin lastuavin työmenetelmin asiakkaan piirustusten mukaan. Teemme muun muassa CNC-sorvausta ja CNC-koneistusta.

Tasohionta

Tasohionta on koneistuksen yksi osa-alue ja koneistuksen viimeinen työvaihe. Isompi hiomakoneemme on poikkeuksellisen kookas – tämän kokoluokan laitteita löytyy Suomesta vain muutama. Koneen magneettipöydän työstöalue on 3500 mm x 800 mm ja kappaleen maksimikorkeus 800 mm.

Muotti- ja mekaniikkasuunnittelu

Muottisuunnittelu ja mekaniikkasuunnittelu ovat myös osa konepajapalveluitamme.

Pienten ja suurten sarjojen koneistus

Teemme käytännössä yleensä lyhyitä sarjoja, joten pystymme reagoimaan eri asiakkaiden tarpeisiin hyvin nopeasti. Monet koneistusasiakkaamme saavat haluamansa tuotteen tarvittaessa jo saman päivän aikana.

Myös suuremmat sarjat onnistuvat ongelmitta. Teemme varsin säännöllisesti myös pidempiä ja suurempia koneistusprojekteja, joissa käytämme työstökeskusta tai pitkäjyrsinkonetta.

Hoidamme myös kiireelliset ja haastavat työt

Osaava ja pitkäaikainen henkilöstömme on tottunut palvelemaan asiakasta kiireellisten ja hankalienkin koneistuksien osalta. Laajan yhteistyöverkostomme ja pitkän kokemuksemme johdosta pystymme tarjoamaan palveluitamme laajemmissa ja vaativimmissakin koneistustöissä.

Ota yhteyttä – asia etenee parhaiten kysymällä

Pystymme tuottamaan suurenkin kokoluokan ratkaisuja sekä erikoisempia töitä yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Jos koneistusprojekti vaatii erityistä erikoisosaamista, löytyy meiltä yhteistyökumppaneita moneen lähtöön. Asia etenee parhaiten kysymällä.

Kiinnostaako koneistus? Ota yhteyttä, tule käymään tai soita. Yhdessä löydämme varmasti juuri teille parhaan mahdollisen valmistustavan ja parhaat tekijät.

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy