Tarjouspyyntö

Muottisuunnittelu

Muottisuunnittelu kumi-, muovi- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Teemme muottisuunnittelua pääasiassa kumi- ja muoviteollisuuteen. Teemme muotteja myös rakennusteollisuudelle. Muottisuunnittelu toteutetaan tarvittaessa muotin tuotekuvan perusteella.

Yksittäiskappaleita asiakkaan tarpeisiin

Valmistamme yksittäiskappaleita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kappale valmistetaan asiakkaan parametrien mukaisesti. Näin kappale on varmasti halutunlainen ja täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset. Materiaali on tarkoituksenmukainen ja kappaleen kesto-ominaisuudet ideaaliset.

3D-malli tehdään asiakkaan parametrien mukaan

Tuotteesta luodaan 3D-malli, jos ei sellaista jo valmiina löydy. Muotti mallinnetaan 3D-mallin päälle asiakkaalta saatujen parametrien mukaan. Parametreja voivat olla esimerkiksi maksimi-mitat, kutistumat ja muut asiakkaan tuotantoprosessiin liittyvät seikat.

Muottisuunnittelu toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa

Muottisuunnittelu etenee yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnitteluvaiheessa teemme suunnitelman asiakkaalta saatujen parametrien mukaisesti. Teemme ehdotuksen, jota muokataan, jos asiakas näkee sen tarpeelliseksi.

Muottisuunnittelu varmistaa, että muotti on toimiva ja että se on tehty oikeista materiaaleista oikeilla kesto-ominaisuuksilla mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Muotteja laidasta laitaan

Valmistamme erilaisia kappaleita laidasta laitaan. Suunnittelemme ja toteutamme muun muassa valumuotit, ruiskupuristemuotit ja ahtopuristemuotit. Suunnittelemme muotit asiakkaan parametrien mukaan.

Suunnittelemme muotteja pääasiassa teollisuuden eri aloille, kuten kumi- ja muoviteollisuuteen sekä rakennusteollisuuteen.

Koko ei ole este

Valmistamme hyvin eri kokoisia kappaleita muottien pohjalta. Jos emme pysty valmistamaan kappaletta itse, eli jos kappale ei mahdu meidän koneeseemme, voimme teettää kappaleen alihankintana.

Olemme muun muassa tehneet erittäin suuria betonivalumuotteja rakennusteollisuuteen, jotka olemme teettäneet yhteistyökumppaneillamme.

Koko paketti suunnittelusta valmistukseen samasta paikasta

Meiltä saatte koko paketin samasta paikasta. Meiltä onnistuu sekä muottisuunnittelu että prototuotteen valmistus. Kun suunnittelu ja valmistus tehdään kaikki yhdessä paikassa, merkitsee se selkeitä kustannussäästöjä.

Valmistusnäkökulma on olennainen osa suunnitteluamme – pyrimme suunnittelemaan kappaleet aina niin, että valmistus tapahtuu mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Palvelemme teollisuuden toimijoita ympäri Suomen

Asiakkaamme koostuvat pääasiassa lähialueiden kumi- ja muoviteollisuudesta. Palvelumme kattaa kuitenkin koko Suomen ja olemmepa toimittaneet kappaleita myös ulkomaille asti, eli jos yrityksesi sijaitsee kauempana, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muottisuunnittelu, kuten kaikki muutkin työtkin, alkavat aina yhteydenotosta ja asiakkaan tarpeen läpikäymisestä. Selvitämme, mitä asiakas tarvitsee ja teemme tarjouksen tämän pohjalta.

Koneistus laadukkaasti ja mittatarkasti

Koneistus on tärkä osa konepajapalveluitamme. Pienehkönä konepajana koneistus onnistuu joustavasti ja saamme asiakkaan proto- ja pienerät nopeasti toimitukseen.

Onko asialla kiire?

Kiireelliset työt pyrimme hoitamaan joustavasti ja nopealla aikataululla. Voimme saada työn hyvinkin nopeasti työn alle.

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy