Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Uudet yhteistyökumppanit ja asiakkaat ovat aina tervetulleita! Teollisuuden kunnossapitoa olemme tehneet yli 30 vuotta, koneistuksessa olemme erikoistuneet proto- ja pieneriin sekä erikoisempiin toimituksiin, myös työkalujen ja mekaanisten laitteiden suunnittelu on ydinosaamistamme.

Seuraamme alan kehitystä ja kehitämme toimintaamme asiakasta kuunnellen. Panostamme palveluun, toimimme nopeasti ja tehokkaasti, olemme ketterä hitsaava konepaja juuri teitä varten. Tarjouslaskenta on aina ilmainen ja ehdottoman luottamuksellinen eikä sido teitä mihinkään.

Tarjouspyynnön tai hinta kyselyn voit tehdä meille soittamalla 050 535 4650, sähköpostitse petri.rask@vamtepa.fi tai käyttämällä alla olevaa lomaketta.

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia. Palaamme asiaan muutaman päivän sisällä! Polttoleikkeistä pyydämme DWG- tai DXF-tiedostot (jos saatavilla) sähköpostitse tarjouslaskennan helpottamiseksi. Ellei tarjoamanne osa sovellu meidän tuotantoomme, ehdotamme toista verkostomme yritystä.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Vammalan Teollisuuspalvelu Oy :n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy