Tarjouspyyntö

Tasohionta

Koneenrakennuksen viimeinen työvaihe on usein tasohionta.

Tasohionta on kehityksensä myötä pysynyt tehokkaana metallien työstömenetelmänä. Hiomakivet ja -koneet kykenevät nykyisin erittäin kustannustehokkaisiin suorituksiin, koska hiomakone ja -laikkavalmistajat ovat panostaneet erittäin paljon kehitystyöhön.

Tasohiomme koneistamiamme kappaleita ja tuotteita sekä esimerkiksi kuluneita tai naarmuisia johteita ja muotteja.

Hiomakiviä monipuoliseen ja tarkkaan työhön

Hiomakivien stabiilimpi rakenne mahdollistaa suuremmat kehänopeudet ja syöttövoimat. Nykyään erilaisten hiomakivien skaala on mittava.

Uudemmat koneet kykenevät monipuolisempaan, tarkempaan ja tehokkaampaan lopputulokseen. Kehityksen myötä hionnan työvaiheet ovat myös nopeutuneet, minkä ansiosta tasohionta on työstömenetelmänä taloudellisempaa, laadusta ja toimitusvarmuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Tasohiomakoneemme ovat Suomen suurimpia

Tasohiontaan meiltä löytyy kaksi erikokoista hiomakonetta, joista isompi tasohiontakoneemme magneettipöytä kattaa työstöalueen 3500mm x 800mm. Kappaleen korkeuden maksimi 800mm. Pienemmän työstöalue on 1000*400 ja korkeuden maksimi 450mm.

Tasohionnassa pystymme tarjoamaan Etelä-Suomessa lähes ainoana näin suureen työstöalueeseen sopivan tasohiomakoneen.

Tasohionta – tarkkaa viimeistelyhiontaa

Tasohionta pyrkii mahdollisimman tasaiseen, tarkkamittaiseen ja sileään pintaan hiomalla hiomalaikalla haluttua pintaa. Tasohiomakonetta käytetään suurien tasaisten pintojen viimeistelyhiontaan.

Muottien ja johteiden hionta onnistuu kohtuullisen isossakin mittakaavassa, sillä isompi hiomakoneemme on kooltaan poikkeuksellisen suuri. Tämän kokoluokan koneita löytyy Suomesta vain muutama.

Kokonaisvaltaista koneistusosaamista

Tasohionnan lisäksi palvelemme asiakkaita hyvin monipuolisesti koneistustarpeissa. Teemme muun muassa CNC-sorvausta, CNC-jyrsintää ja erilaisia työstökeskustöitä. Myös muottisuunnittelu ja mekaniikkasuunnittelu kuuluvat palveluumme.

CNC-sorvaus ja jyrsintä

CNC-sorvauksessa meillä on käytössä 2 konetta, joilla pystymme sorvaamaan maksimissaan kolmen metrin kappaleita. Jyrsintää teemme usealla eri koneella tilauksesta riippuen. Jyrsimällä voimme tehdä erilaisia ja erikokoisia uria kappaleisiin ja myös poistaa materiaalia kappaleesta.

Mekaniikka- ja muottisuunnittelu

Palveluumme kuuluu myös mekaniikka- ja muottisuunnittelu. Toteutamme asiakkaiden parametrien mukaisesti muun muassa valumuotteja ja mekaanisia laitteita. Valmistamme yksittäiskappaleita asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja kehitämme mahdollisuuksien mukaan vanhoja laitteita entistä tehokkaammiksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vammalan Teollisuuspalvelu on toiminut jo pitkään ja olemme tehneet koneistusta ja tasohiontaa koko historiamme ajan. Olemme luoneet vankan ja pysyvän yhteistyöverkoston, jonka kanssa palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja ammattitaidolla.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin selvitetään, miten voimme auttaa teitä.

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy