Tarjouspyyntö

Teollisuuden kunnossapito

Toteutamme teollisuuden kunnossapitotyöt 30 vuoden kokemuksella

Kokonaisvaltainen teollisuuden kunnossapito on kuulunut Vammalan Teollisuuspalveluiden erikoisosaamiseen jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Asiakkaamme tuntevat meidät, työntekijöidemme pääosaamisalueet ja vahvuutemme.

Palvelumme on kokonaisvaltainen, henkilökohtainen ja laadukas kokonaisuus.

Teollisuuden kunnossapito monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti

Toimimme asiakasyrityksiemme tiloissa ympäri Suomea. Teemme erilaisia kunnossapitotöitä lähinnä tehdas- ja tuotantolaitoksissa. Meiltä onnistuvat sekä lyhyet että pitkät projektit asiakkaiden tarpeiden mukaan.

  • Mig-, Tig- ja puikkohitsaus
  • Kappaleiden koneistus
  • Akseleiden ja kytkinten linjaus
  • Paineilmavuotojen paikannus
  • Suljettujen jäähdytysjärjestelmien puhdistus
  • Koneiden ja laitteiden haalaus

Hitsaustyöt

Hitsaustyöt liittyvät olennaisesti teollisuuden kunnossapitoon ja teemme niitä joka päivä. Hitsaustyöt onnistuvat Mig-, Tig- ja puikkomenetelmin. Teräs-, alumiini- ja rosteriliitokset kyseisin menetelmin ovat normaalia työtämme.

Koneistus

Yksi selkeä kilpailuetumme teollisuuden kunnossapidossa on vankka koneistusosaamisemme. Pystymme koneistamaan tarvittavat osat ja kappaleet itse. Kun varaosia ei tarvitse tilata erikseen alihankintana, palvelu nopeutuu ja koneet saadaan nopeammin kuntoon.

Muut työt

Hitsaustöiden lisäksi saat meiltä palvelua myös esimerkiksi akseleiden ja kytkinten linjaukseen, paineilmavuotojen paikannukseen, suljettujen jäähdytysjärjestelmien puhdistukseen, koneiden ja laitteiden haalaukseen. Työt suoritetaan niitä varten suunnitelluilla erikoistyökaluilla ja -laitteilla. Näin pystymme tekemään työt luotettavasti ja laadukkaasti.

Joustava ja kokonaisvaltainen palvelukonsepti

Kokonaisvaltainen teollisuuden kunnossapitotoiminta on ollut erityisosaamisaluettamme jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Vankan yhteistyöverkostomme avulla löydämme teille kustannustehokkaimman ratkaisun teollisuuden kunnossapitoon tarpeenne mukaan.

Pyrimme ja pystymme huoltamaan ja korjaamaan nopeasti, hyvinkin lyhyellä toimitusajalla kiireellisiä kunnossapitotöitä. Toisaalta meillä on myös valmius lähettää työntekijöitämme pitkille kuukausien projekteille.

Teollisuuden kunnossapito kokemuksella ja ammattitaitoisesti

Yrityksemme on ollut alalla jo 30 vuoden ajan ja teollisuuden kunnossapito on kuulunut palveluumme jo pitkään. Olemme kokenut ja monipuolinen osaaja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Palvelu pitää sisällään käytännössä kaiken kiinteistönhuollosta koneiden korjaukseen ja koneistukseen.

Pystymme ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme juuri sen avun kunnossapidon saralla, jota he sillä hetkellä tarvitsevat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä, soita tai tule käymään! Löydetään yhdessä juuri teille paras mahdollinen ratkaisu!

Vammalan Teollisuuspalvelu
Nokiankatu 1 A 38210
Sastamala

Ota yhteyttä: 
Petri Rask
050 535 4650
petri.rask@vamtepa.fi

laatusertifikaatti

Copyright © 2023 Vammalan Teollisuuspalvelu Oy